Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

Ο ιστότοπος oxaxanoulis.blogspot.gr είναι καθαρά ψυχαγωγικού και σατιρικού χαρακτήρα,τα άρθρα του δεν αποτελούν ειδήσεις και σε ουδεμία περίπτωση πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοια.Φιλοξενείται σε σέρβερ Blog της Google και περιορίζεται από τις πολιτικές της εν λόγω εταιρείας.Οι διαφημίσεις που προβάλλονται καθώς και σύνδεσμοι τρίτων είτε για προβολή τους είτε από αμοιβαία ανταλλαγή χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με ευθύνη του επισκέπτη μας.Δεν ενστερνιζόμαστε,ούτε αποδεχόμαστε το περιεχόμενό τους αλλά ούτε και το απορρίπτουμε.Είναι στη κρίση καθαρά του επισκέπτη.
Οι διαφημίσεις προβάλλονται σε συνεργασία με τo GOOGLE ADSENSE .Δεν εξετάζουμε το περιεχόμενο των συνδέσμων,τα προιόντα που παρέχονται  και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.Σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις συναλλαγές σας στο διαδίκτυο.Περιορισμός ευθύνης  - Δήλωση αποποίησης

Το περιεχόμενο του site διατίθεται «ως έχει»  δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. oxaxanoulis.blogspot.gr υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης  των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.

Επίσης,  δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως oxaxanoulis.blogspot.gr  δεν εγγυάται ότι το site ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές ("servers") μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης  και σε καμία περίπτωση oxaxanoulis.blogspot.gr.

Χρήση συνδέσμων σε δικτυακούς τόπους τρίτων (links)

To site παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσω κατάλληλων συνδέσμων (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών / χρηστών του site. Οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν οι σύνδεσμοι, υπόκεινται στους, όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων.

Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή του site, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης  του site αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων τους, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Τέλος αν νιώθετε ότι θίγεστε από κάποια ανάρτηση ή ότι σας ανήκουν πνευματικά δικαιώματα στείλτε μας mail και θα το διορθώσουμε αμέσως.

Για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας στο mail:
xaxanoulisbr@gmail.comΕυχαριστούμε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο